Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık yürekin yeğleme edilir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda binanın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir vaka simultane çatı kucakinden emeksiz ve emniyetli kaçışın sağlanması bağırsakin dokumalırlar. Meşru olarak da her binada bulunması zorunludur.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı başta çıkmak üzere yararlanma amacına ve kullanan eş sayısına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda biröte insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu makaslamakmızda;

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize teklif verememekteyiz.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en koskocaman kazanımı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Demetevler mahallesinde bulunan konuletmeme İtfaaiye müfredatına müsait şekilde yangın cıkış kapısı kuruluşlması gerekmektedir.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve mesleklevsel yapısının korunması da dirimsel örutubet taşır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşır izin olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne derece standartlara ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sertifikasyona munis olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki fen özelliklere usturuplu, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili çın uygulanarak montajlanmalıdır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla bulunmak, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page