En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının mukannen bir flama dayanımı süresine malik olması yahut yangın esnasında duman geçişini engellemesi gibi standartlara amelî olmaları gerekmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Meydanında uzman ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman yüksek ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı yol ile kolayca merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda ansızın çokça kişinin dünyaarı gerçek çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Yangın bapları kullanma kayranına gereğince, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

 örgünın partner merdivenlerinin yangın ve diğer evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen Yangın Kapısı Fiyatları ve seans lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında gerçek olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite esenlanmakta olup, talebe bakarak aksesuarlar da eklenebilmektedir

Uzay Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page