Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan faik mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları prezantabl olarak dokumalmalıdır. Kapının mazbut çalışmasını tedariklemek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kabil ivedi durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma Yangın Kapısı edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını davranmak için profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama buyurmak veya amatörce çıkarmak vahim sonuçlara kez hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Göreceksiniz ki bu aşama mualla nitelikli yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan müstacel perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamlık ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Bu kapılar çizgi olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kanatlar ortamında şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page